News > EM Denmark Press Release: Vi står sammen om et JA!

Article Details:

  • 30th November 2015 - 16:18 GMT
Participative democracy and civil dialogue

EM Denmark Press Release: Vi står sammen om et JA!

Torsdag d. 3. december går danskerne til stemmeurnerne og stemmer om at omdanne retsforbeholdet til en tilvalgsordning. Derfor går partier og organisationer landet over sammen på gaden i morgen 28. november, taler med vælgerne og viser det mangfoldige ja i gadebilledet.

Europabevægelsen har sammen med Socialdemokraterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti lavet en fælles valgplakat, hvor vi i fællesskab anbefaler et ja.

Derfor går vi nu også i fællesskab på gader og stræder landet over lørdag d. 28. november for at møde vælgerne og vise, at nok er vi uenige om meget, men vi er helt enige om at anbefale et ja til tilvalgsordningen. Et ja sikrer fortsat dansk deltagelse i Europol og Eurojust og de øvrige tilvalgte retsakter giver konkrete fordele for familier, virksomheder og borgere.

I København mødes Europabevægelsen og partierne til en fælles uddeling kl. 13.15 på Strøget ved Amagertorv. Der kan man blandt andre møde Stine Bosse, Morten Østergaard, Søren Pape Poulsen, Kristian Jensen og Jeppe Kofod.

Senere vil partier og organisationer møde danskerne på deres hjemmebane ved at stemme dørklokker på Amager, Nørrebro og Frederiksberg, hvor bl.a. Karen Hækkerup fra Landbrug og Fødevarer og Morten Østergaard deltager.

For yderligere information kontakt Christine Bille på 40835562 eller cb@eubev.dk

No comments

Your email will not be published
Cancel reply