News > EM Denmark: New Secretary General

Article Details:

Miscellaneous

EM Denmark: New Secretary General

Europabevægelsen har ansat 34-årige Kristine Rishøj Bille som ny landssekretær. Kristine har sine 34 år til trods stor erfaring fra både Christiansborg, den private sektor og organisationsverdenen hos henholdsvis Liberal Alliance, som foreningskonsulent i Coop og senest som politisk konsulent i DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd. Samtidig har Kristine en uddannelsesbaggrund, der sætter hende i stand til at navigere i det farvand af tværpolitisk tilgang, Europabevægelsen efterspørger.

Formand for Europabevægelsen, Stine Bosse, udtaler i den forbindelse:

”Vi har ansat Kristine til at være en del af at realisere Europabevægelsens nye mål. I en Europabevægelse med betydelig medlemsfremgang skal Kristine være med til at opretholde en kampagnetilgang til de europæiske spørgsmål, som holder vores ansvarlige politikere til ilden, og som tager borgernes ønske om mere viden, mere oplyst debat og fakta omkring EU alvorligt – også mellem valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemninger om f.eks. vores deltagelse i Europol”.

Som landssekretær vil Kristine sammen med formanden deltage aktivt i udviklingen af héle Europabevægelsen og sikre, at alle, der har lyst, kan engagere sig, påvirke og bidrage til Europabevægelsens arbejde. Kristine Rishøj Bille tiltræder stillingen som landssekretær d. 1. december 2016.
For mere information eller kommentar fra Landsformand Stine Bosse:

Kontakt Europabevægelsens landssekretariat
Telefon +45 3314 1141 / +45 4070 1900

No comments

Your email will not be published
Cancel reply